Gothic a lansat videoclipul piesei „Demons”

371 vizualizări

Formatia GOTHIC, care va concerta in cadrul Maximum Rock Festival 2015, a lansat un nou videoclip.

Acesta a fost realizat pentru piesa „Demons” si poate fi vizionat mai jos.

De productia video s-a ocupat Stefan Vasile Ban de la Pro23 Events iar actorul care apare in material se numeste Alexandru „Ruffi” Chelariu.

Cu Gothic ne intalnim in data de 15 octombrie 2015, in Club Colectiv!

Intre timp, urmariti videoclipul melodiei „Demons”.

Asa cum s-a anuntat, pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment!

89 lei (20 euro) primele 100 de bilete – Sold out!
99 lei (22,5 euro) urmatoarele 250 de bilete – Disponibile prin www.AmBilet.ro (varianta print at home), lasediul Maximum Rock Romania si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) pentru variant bilete fizice. -Sold out!
110 lei (25 euro) ultimele doua zile, pana in data de 7 octombrie. 
125 lei (28,5 euro) restul biletelor
135 lei (30,5 euro) pentru biletele achizitionate in perioada festivalului 
250 lei (56,5 euro) bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai pe www.AmBilet.ro si la sediul Maximum Rock Romania.

De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*