Fittonia a lansat noua piesă, Demons

Trupa Fittonia a lansat noua piesă, Demons, pe data de 7 iunie. Acest material muzical este acompaniat de un videoclip, care poate fi vizionat pe Youtube. Demons este o piesă dinamică, ce îmbină metalul modern cu elemente preluate din muzica pop și din metalul alternativ. Structura variază între momente calme și momente pline de energie, intensitatea schimbându-se corespunzător. Refrenul este molipsitor și ușor de memorat, făcându-l irezistibil de fredonat.

Fittonia a pornit dintr-o rădăcină melodic death metal, însă, odată cu timpul a adăugat elemente electronice și pop. Muzica trupei este un experiment de stratificare, existând atât elemente tehnice cât și elemente și structuri pop, pentru ascultătorii casual.

Trupa Fittonia s-a format în 2021 la Cluj-Napoca și este formată din șase membri. Primul single, intitulat L.Y.E.B., a fost lansat la finele anului 2021, urmat de Identical, Neversea și River. Anul 2023 a început promițător, cu lansarea piesei Empyro, urmată de cel mai recent single, Demons.

În 2022, trupa a susținut 20 de concerte, atât a evenimente indoor, cât și la festivaluri outdoor, iar în 2023 băieții au în plan să depășească numărul de concerte din anul precedent.

Fittonia lineup:
Rareș Gșlșțean– tobe
Vlad Joldiș– chitară
Cătălin Laslo– bass
Daniel Moldovan– chitară
Dorian Niță– clape
Raul Rațiu– voce


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*