Înscrie-ți trupa la #MMB2019 live showcase

381 vizualizări

Comunicat de presă

Mastering The Music Business este prima conferinta dedicata industriei muzicale din Romania. Incepand cu 2017, MMB a organizat si primul live showcase dedicat artistilor si trupelor din Romania si din lume care doresc sa-si extinda cariera in noi teritorii din Europa si nu numai.

Pentru editia din 2019 organizatorii MMB au anuntat deja ca primesc inscrieri la sectiunea Live Showcase care va avea loc in zilele de 20 si 21 martie 2019, incepand cu orele 20:00.

Trupelor inscrise si care vor fi acceptate la showcase li se ofera un interval de 30 de minute in care isi pot prezenta show-ul live in fata profesionistilor industriei muzicalde din Romania si din alte tari ale lumii prezenti la conferinta. Intre acestia – organizatori si agenti de booking pentru cluburi si festivaluri de pe plan intern si international.

Pentru participarea la showcase nu se ofera onorariu, insa se pune la dispozitie necesarul tehnic pentru sustinerea recitalului. Trupele din afara Bucurestiului pot primi o noapte de cazare la unul dintre hostel-urile din apropiere, la cerere.

De asemenea, pentru toti membrii trupelor participante la showcase se asigura acces gratuit la toate activitatile conferintei: opening party, zilele de conferinta (20 si 21 martie) si in limita de 1 reprezentant per artist/trupa la ziua de workshops (22 martie) in limita locurilor disponibile (persoanele cumparatoare de bilet au prioritate la workshops).

La showcase nu se accepta decat artisti/trupe cu repertoriu original (nu cover bands).
Inscrierile se fac prin intermediul platformei Gigmit, urmand acest link.
Data la care se vor anunta numele celor care s-au calificat pentru a participa la showcase va fi anuntata ulterior.

#MMB2018 LIVE SHOWCASE  Povestile de succes

foto: A. Coleasa

Dupa povestile de succes ale #MMB2017 despre care puteti afla de aici, avem cateva si dupa Live Showcase-urile din 2018 si anume:

– Trupa Ana & The Changes din Serbia a fost cooptata sa participe la 5 editii ale Street Food festival si anume: Timisoara Oradea, Brasov, Sibiu si Cluj.
– Trupa Vama a fost acceptata la doua festivaluri de showcase: Live At Heart (Suedia) si United Islands of Prague (Cehia)
– trupa byron a fost acceptata la acelasi festival suedez ca si Vama – Live At Heart.

Mastering The Music Business editia a patra

Detalii de retinut:

  • Conferinta are loc din 20 pana in 22 martie, 2019 intre orele 10:00 – 18:00
  • Showcase evenings – 20 si 21 martie, incepand cu orele 20:00.

Programul detaliat al conferintei va fi afisat pe www.masteringthemusicbusiness.ro
Bilete – aici


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*