Primii speakeri confirmați pentru Mastering The Music Business 2020

276 vizualizări
sursa: comunicat de presă

Mastering The Music Business ajunge in 2020 la cea de-a cincea editie si are loc tot in incinta Hotelului CARO din Bucuresti intre 17 si 19 martie. Ziua de 17 martie va fi exclusiv dedicata workshop-urilor, iar 19 si 20 panelurilor si prezentarilor. Ca o premiera – in toate cele trei seri (17-19 martie) – festivalul de showcase se va desfasura in incinta Clubului Expirat incepand cu orele 20:00.

Iata si cativa dintre primii speakeri care si-au confirmat prezenta la MMB2020:

IRINA RIMES

Nascuta la 22 august 1991 in Republica Moldova, Irina este cel mai tanar jurat la Vocea Romaniei ajuns deja la al doilea sezon. Cantareata monopolizeaza topurile radio si TV inca din anul lansarii – 2016, cu piesa Visele, ce a stat pe primul loc în topurile muzicale româneşti luni în şir.

Irina Rimes este singurul artist român care a lansat un proiect unic: prima trilogie muzicală. “Iubiri secrete”, scrisă din suflet și inspirată din experiențele personale ale artistei. După lansarea trilogiei, Irina a fost foarte solicitată ca writer și a scris piese pentru: Inna, Antonia, Raluka, Andra, Alina Eremia și mulți alti artiști din industria muzicală românească.
Artista a lansat de asemenea si primul album vizual din Romania, “Despre El”, urmat de albumul-carte “Cosmos”, ilustrat cu poezii originale si vandut integral la doar cateva zile dupa aparitia pe piata.
EVAN MURRAY

Evan Murray a batut tobele si a dat cu chitarele de pamanat pe scenele canadiene inca de foarte tanar.

Pe langa cariera sa de artist, Evan este un bun cunoscator al scenei muzicale canadiene si a oportunitatilor de a organiza turnee in tara sa. A reusit sa construiasca o vasta retea de contacte in industria muzicala internationala si i-a adus pe acei profesionisti la LIVE AT HEART NEWFOUNDLAND pentru a se cunoaste mai bine in 2018. La acest eveniment a reusit sa invite leaderi internationali ai industriei muzicale. Festivalul de showcase a gazduit artisti din
Canada, USA, Suedia, Germania, Portugalia etc.

In ultimul an (2018/2019), Evan a coordonat coordonat saisprezece trupe Canadiene (incluzand patru din Newfoundland) care au participat la Live At Heart, Orebro in Suedia, in 2018. 2 trupe pe care Evan le-a vazut la Orebro le-a inclus in cateva festivaluri mari din India si inca sase trupe in cel mai mare festival din lume: Summerfest. Murray este un nume recunoscut ca promotor de trupe si creator de conexiuni in industria muzicala pentru acestea, dar si ca booker.

GORDON MASSON

Gordon este jurnalist de mai bine de 30 de ani si in ultimii 19 s-a specializat in industrie muzicala iar in prezent este editor al prestigioasei publicatii IQ Magazine. Inainte de a se alatura IQ Magazine, Gordon a scrs pentru publicatii precum The Courier si Evening Telegraph, in Scotia natala.

IQ este una dintre cele mai importante publicatii pentru industria muzicala de live, publicand stiri, articole, analize si comentarii pentru cei care opereaza in industria globala de concerte si festivaluri. Gordon revine pentru a doua oara la Mastering The Music Business. Despre editia anterioara a declarat: „Cred ca e fantastic ce se intampla aici, e foarte multa lume prezenta. Publicul e de calitate, oamenii pun intrebari pertinente, iar calibrul speakerilor e incredibil. Felicitari organizatorilor. Ma voi intoarce!”
KÁDÁR TAMÁS

Tamás lucreaza in sectorul industriilor creative de 20 de ani. In trecut este director de vanzari la Edison Media, apoi infiinteaza doua dintre cele mai relevante agentii de media din Ungaria anilor 2000: Berg Media si Premium Media. O alta creatie proprie este EST FM/ Radio Cafe (un post de radio trend-setter pentru zona Budapesta), care mai tarziu se transforma in Est Media Group. Principala procupare a lui Tamás este sa creeze sinergii intre brandurile care apartin de Est Media Group. In 2011 se alatura echipei Sziget ca CEO, iar acum coordoneaza toate activitatile Sziget Cultural Management inclusiv toate evenimentele, festivalurile si alte evenimente majore ale Sziget group.

PETER SMIDT

Peter Smidt studiaza arta si management cultural la Universitatea din Groningen.

Activeaza ca muzician si compozitor si fondeaza agentia de management si booking Buro GoGO. Este promoter de concerte si festivaluri timp de 20 de ani pentru Grand Theatre Groningen, Bevrijdings Pop Haarlem si De Oosterpoort Groningen.

Este fondator si director creativ al EuroSonic Noorderslag, principala conferinta si festival de showcase pentru muzica europeana.

Smidt incepe sa lucreze pentru Buma Cultuur ca manager Pop and Rock in 1995. Buma Cultuur este o organizatie fondata de BUMA (echivalentul olandez al UCMR-ADA) pentru promovarea artistilor si a muzicii olandeze in interiorul si in afara tarii.

Buma Cultuur este partener si co-organizator al EuroSonic Noorderslag si organizeaza EuroSonic Noorderslag Conference, Amsterdam Dance Event, The annual Musicians Da, Buma Beats, InJAZZ conference, The Buma Awards, Music in Motion, Dutch Impact si multe alte evenimente pentru a promova repertoriul olandez in interiorul si in afara granitelor.

Buma Cultuur se ocupa de exportul repertoriului olandez si organizeaza standuri, misiuni comerciale, shows si evenimente la conferinte din intreaga lume si este fondator al biroului de export olandez (Dutch Music Export – DMA)

Smidt este de asemeni responsabil cu politici de export si politici europene la Buma Cultuur.
Este initiator al European Tour Support Plan (ETS) si European Talent Exchange Program (ETEP) si organizator al premiilor muzicale europene EBBA Awards si Music Moves Europe Talent Awards si initiator al European Border Breakers Charts.

Smidt a fost membru in board-urile European Live Music Forum, Groepenraad Amsterdam, Muzieklab Brabant si European Music Office si este fondator si membru inconsiliul director al EMEE (European Music Exporters Exchange).

Gasiti si alte nume de speakeri confirmati pentru editia din anul urmator a conferintei aici: https://masteringthemusicbusiness.ro/speakers/

Mastering The Music Business & Showcase Festival este o conferinta care aduce informatie proaspata si relevanta pentru industria muzicala, care creaza oportunitati unice de networking cu artisti si profesionisti de elita ai industriei muzicale din Romania si din lume, care deschide granitele pentru artistii romani care doresc sa-si dezvolte cariera si pe plan international.

Detalii de retinut:

  • Conferinta are loc din 17 pana in 19 martie 2020, intre orele 09:00 – 18:00 la Hotel CARO
  • Showcase evenings – 17, 18 si 19 martie, incepand cu orele 20:00 in club Expirat. Fiecare dintre biletele de acces la conferinta/workshops include si MMB Showcase Festival.
  • Programul detaliat al conferintei va fi afisat pe www.masteringthemusicbusiness.ro

 

Cumpara bilete


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*