Trupa Revolver a decis să-și schimbe numele în Revolter

Foto credits: @bogdanlightdrawing
Foto credits: @bogdanlightdrawing

După mai multe luni de discuții și consultări, cei cinci membri ai trupei Revolver au decis schimbarea numelui trupei în RevolterLa baza acestei decizii, destul de dificile, stă dorința de a avea un nume de trupă unic și ușor de identificat.

În 2016, când a fost înființată trupa, membrii ei erau foarte tineri, iar găsirea unui nume care să le reprezinte viziunea muzicală – insuficient conturată în acel moment – nu era un lucru simplu, așa că propunerea, venită din partea părinților, de a urca pentru prima dată pe scenă sub numele Revolver a părut o alegere reușită. Pe măsură ce membrii trupei s-au maturizat au realizat că, dincolo de faptul că și în Franța, Marea Britanie, Germania, Spania, Slovenia, Mexic sau Uruguay există câte o trupă cu același nume, inspirat de titlul albumului Beatles, numele sub care au debutat nu mai corespunde cu direcția în care au evoluat din punct de vedere muzical.

După lungi deliberări, băieții au decis să facă acest pas major și să schimbe numele trupei în RevolterAlegerea numelui Revolter, care este și titlul primului lor album, le aparține în totalitate și reprezintă, într-un fel, o manifestare a dorinței lor de a se detașa de influența pe care au exercitat-o părinții asupra lor, la începutul carierei lor.

Membrii trupei Revolter, Dragoș Rădulescu (16 ani, voce), Ștefan Marcu (17 ani, chitară, voce), David Neacșu (16 ani, chitară), Luca Barbu (16 ani, bass) și Haris Mureșan (18 ani, tobe), abia așteaptă să se întâlnească cu publicul în 2023.

Va amintim ca trupa va urca pe scenă în deschiderea concertului W.A.S.P. care va avea loc pe 17 mai 2023. Concertul va avea loc la Arenele Romane, fiind organizat de Promusic Events & Maximum Rock, recomandat de Rock FM.

Biletele se pot achiziționa online în exclusivitate de pe AmBilet.ro

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*