Fredlos, trupa chitaristulului Alex Hellid de la Entombed, a lansat videoclipul piesei Otto

Fredlos
Fredlos

Fredlos, din Stockholm, cu chitaristul Entombed, Alex Hellid, a lansat videoclipul oficial pentru cel mai recent single, Otto. Piesa este preluată de pe albumul de debut omonim al trupei, Fredlos. Albumul va fi lansat pe 10 februarie, prin Threeman Recordings, Fredlös Produktion și Sound Pollution.

Fredlos s-a reunit în primăvara anului 2021, înviind din cenușa aventurilor muzicale anterioare, cu sediul în țara din jurul Norrtälje. Uniți de simțul profund al rădăcinilor istorice și de dragostea pentru sunetele întunecate, ei creează un peisaj cu adevărat epic. Combină chitare heavy cu instrumente tradiționale și nevoia de a raporta istoria la fapte în mod fidel. Rezultatul este un sunet melodic, fără efort, în care ascultătorul poate supraviețui și prospera în întuneric.

Albumul Fredlös conține nouă melodii întunecate, intense și heavy. Din perspectivă lirică, albumul este o călătorie prin Evul Mediu târziu, relatând evenimentele istorice din perspectiva oamenilor de rând. Din punct de vedere muzical, este un tur de forță care sfidează orice descriere. Împletește deverse teme de metal, rock, folk și muzică tradițională, într-o tapiserie bogată și variată.

Fredlös track listing:
01. Våt Varm Jord
02. Otto
03. Farsot
04. Missväxt
05. Fredlös
06. Uppror
07. Undergång
08. Deus
09. Requiem

Trupa Fredlos a lansat deja două single-uri, Farsot și Våt Varm Jord. Cel din urmă este descris drept „șapte minute și 22 de secunde de muzică heavy, învolburată, dinamică și frumoasă, care introduce primul capitol din album, în care ascultătorul este implorat să respingă lumina și să îmbrățișeze solul cald umed.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*