The Lucid, trupa lui David Ellefson, lansează o piesă nouă, Risk Machine

The Lucid band

The Lucid, trupa hard rock cu membrii din patru trupe, basistul David Ellefson (ex-Megadeth), vocalistul Vinnie Dombroski (Sponge), chitaristul Drew Fortier și bateristul Mike Heller (Raven, Fear Factory), a lansat o nouă piesă, numită Risk Machine. Este al treilea single de pe viitorul EP, Saddle Up And Ride, care va fi lansat pe 27 ianuarie. De la atacul sonic feroce al piesei de titlu până la epicul Sweet Toof, albumul Saddle Up And Ride prezintă diferitele genuri, inclusiv country, thrash, rap și funk. Violent J, din legendarul duo rap Insane Clown Posse, apare pe Saddle Up And Ride și pe Sweet Toof.

Fortier afirmă: „Suntem încântați să ne unim forțele cu un artist emblematic precum Violent J. El a adăugat un element atât de periculos la Saddle Up And Ride și Sweet Toof. Fără îndoială, J a dus The Lucid la alt nivel.”

El continuă: „În ceea ce privește spectacolele live, a trebuit să anulăm multe în mai 2021. Din cauza cancerului meu, care a dus la o intervenție chirurgicală după care m-am recuperat complet. David și Mike au un an cu multe concerte cu celelalte trupe în care activează. Cea mai pragmatică idee ar fi ca Vin și cu mine să facem echipă pentru niște spectacole acustice. Asta pentru a promova The Lucid.”

Saddle Up And Ride a fost produs de Mike Heller și mixat/masterizat de Lasse Lammert. Include artwork realizat de Alex Sarabia.

Saddle Up And Ride track listing:
01. Deep Country
02. Saddle Up And Ride (featuring Violent J)
03. Mumps
04. Risk Machine
05. Sweet Toof (featuring Violent J)

Ellefson a confirmat la începutul anului că The Lucid lucrează la un material nou. Ca urmare a albumului de debut omonim , lansat în 2021 prin SpoilerHead Records. Albumul The Lucid a fost produs de Heller și mixat/masterizat de Lasse Lammert

Ellefson a declarat anterior despre LP: „A fost o adevărată explozie să fac un album cu acești tipi. Trebuie să spun că este înviorător să explorez noi căi muzicale… Să ieșim puțin din ceea ce fiecare dintre noi a făcut stilistic în propria carieră. A existat o sinergie fără efort în crearea acestor melodii împreună. Ceea ce este întotdeauna uimitor atunci când lucrezi cu oameni noi.”

 Lucid- Saddle Up And Ride
Lucid- Saddle Up And Ride

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*