Concert aniversar E.M.I.L. în club Expirat, Halele Carol din București

Emil Poza Noua Interviu
Pe 20.02.2020 aniversăm 20 de ani de E.M.I.L. Formația bucureșteană va concerta în clubul Expirat din Capitală, în data de 20.02.2020. Prețul unui bilet în pre-sale este de 40 de lei.

„Au trecut 20 de ani de când s-a auzit prima oară în sala de repetiții „Copacii Înfloriți”, de când pe o canapea, într-o sufragerie, pe o chitară spartă și cu corzi ruginite, se făceau primele acorduri de la „Pisica” sau de când ne gândeam că vine vara și trebuie o melodie despre bere rece la terasă și a ieșit „Vara-Vara”.

Mai exact, în februarie-martie 2000 ne strângeam la Barbu acasă, unii de prin fața blocului, alții de pe la alte trupe destrămate, ascultam ore în șir cd-uri cu Mad Caddies, Sublime, Green Day și rupeam chitara în două.Nici nu știm cum dintr-odată ne-am trezit prin cluburi sau pe la festivaluri.Da, de atunci au trecut 20 de ani, am cunoscut mii oameni, am avut concerte memorabile și în sens pozitiv, dar și în sens negativ, am plecat la plimbare prin țară, dar de câteva ori și în afara ei.
Așa că, pe 20.02.2020 te așteptam la Expirat să sărbătorim alături de tine jumătate din viața noastră 🙂 Da, se cânta și „Cocktail Verde”.
EMIL Halele Carol

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*