Dirty Shirt sarbatoreste 20 de ani de activitate prin cateva evenimente speciale

Anul 2015 este unul cu o semnificatie aparte pentru formatia maramureseana DIRTY SHIRT, una dintre cele mai iubite trupe metal din Romania.

Se implinesc 20 de ani de la intemeierea grupului, ocazie care va fi sarbatorita asa cum se cuvine, printr-un turneu aniversar special, care va avea loc in luna noiembrie.

Dirty Shirt va canta in trei orase importante din tara :

Bucuresti : 12 noiembrie 2015 / Club Colectiv

Timisoara : 13 noiembrie 2015 / Club Daos
Cluj-Napoca : 14 noiembrie 2015 / Club The Shelter.

Fiecare dintre spectacole va fi special. In primul rand, formatia va canta un playlist vast, care va include si melodii de pe vechile albume si chiar si de pe demo-uri. La concerte vor lua parte numerosi invitati iar fanii vor putea viziona in exclusivitate extrase din documentarul artistic „Dirty Shirt – 20 de ani”, ce va fi publicat integral ulterior.

Ce mai! Cheful va fi in toi, va curge cu surprize si cu licori bahice iar Dirty Shirt va face ce stie mai bine – va oferi un spectacol metal la cele mai inalte standarde, dovedind, inca o data, de ce grupul a ajuns atat de departe, numarandu-se printre cele mai apreciate formatii de Crossover Metal din Europa!

Din 1995 si pana acum, prin munca, devotament, talent si originalitate, Dirty Shirt a prezentat pe cele mai mari scene din Romania si din lume un brand 100% autentic de metal. Dirty Shirt a castigat locul 2 la Wacken Metal Battle in 2014, cel mai prestigios concurs metal din lume si a plecat acasa cu trofeele pentru „Best Rock Ambassador” (Metalhead Awards) si „Best Romanian Metal Act” (Maximum Rock Awards), acordate in cadrul celor mai mari ceremonii de premiere din Romania, in sfera muzicii rock.

Iata ce a declarat Dirty Shirt despre aniversarea celor 20 de ani de existenta!

Am inceput aceasta aventura acum 20 de ani, mai exact in 1995, cand am realizat primul demo cu numele DIRTY SHIRT. Dupa cativa ani de „stabilizare” a componentei, gasca a ramas practic aceasi (Mihai, Pali, Rini, Vlad, Cristi), familia devenind in ultimii ani si mai mare (Robi, Dan). Am trecut prin multe, am avut perioade de pauza, insa cel mai important e faptul ca am trait momente extraordinare impreuna. Ne dorim sa sarbatorim impreuna acest eveniment, cu o serie de 3 concerte speciale (Bucuresti, Timisoara si Cluj Napoca). Vom canta un playlist vast, incluzand piese de pe albumele vechi, piese cerute atat de des de fanii cu vechime. De asemenea, vom prezenta in premiera secvente din viitorul documentar „Dirty Shirt – Twenty Dirty Years » si vom avea o multime de invitati muzicieni care vor urca pe scena alaturi de noi. Si nu in ultimul rand, am pregatit deja comanda de sticle de sampanie, direct de la producator!

In data de 29 aprilie 2015, formatia a lansat cel de-al patrulea album din cariera, „Dirtylicious”, care a cucerit piata europeana, obtinand exclusiv recenzii pozitive din partea publicatiilor renumite de pe continent. „Dirtylicious” este follow-up-ul precedentelor „Same Shirt, Different Day” -2010 si „Freak Show” – 2013, si ele foarte apreciate de public si de criticii de specialitate.

In ultimii 5 ani, Dirty Shirt a sustinut peste 200 de concerte, atat pe plan local, cat si international, in cadrul turneelor de anvergura. Recent, formatia a obtinut sprijinul Wacken Foundation (Dirty Shirt este prima formatie care a primit acest privilegiu) pentru a pune in scena o productie remarcabila, care a facut ca formatia sa fie laudata, obtinand titulatura de „cea mai profesionsita trupa din Romania”.

Dirty Shirt este endorser oficial Washburn si Randall, dupa ce a fost contactata de catre reprezentantii celebrelor firme, care au fost incantate de muzica trupei si de rezultatele exceptionale ale acesteia la show-urile sustinute in strainatate.

Bilete :

Biletele se pot achizitiona exclusiv Online, prin www.AmBilet.ro

Bucuresti: 20 Ron (primele 50 de bucati), 25 Ron (presales) / 30  Ron (at the door)  Eveniment FB.
Timisoara15 Ron (primele 50 de bucati), 20 Ron (presales) / 25  Ron (at the door) Eveniment FB.
Cluj-Napoca: 15 Ron (primele 50 de bucati), 20 Ron (presales) / 25  Ron (at the door) Eveniment FB.
In ziua concertelor biletele se achizitioneaza doar de la intrarea in locatie, in limita locurilor disponibile!

De retinut: Biletele comandate prin www.AmBilet.ro sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de cumparator sau pot fi prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*