Interviu cu George Costinescu de la Motoract

Motoract
Motoract

Într-un scurt interviu pentru Maximum Rock, George Costinescu de la Motoract a enumerat artiștii care au făcut parte din acest proiect, care a început în 2009. A povestit apoi despre revenirea pe scenă după cei doi ani de pandemie, menționând cat de duri au fost acești doi ani, „fără scopul vieții” lui , „de a fi pe scenă, în fața publicului”. George își exprimă regretul pentru închiderea multor cluburi în acești doi ani. Pe de altă parte, își amintește bucuria de a fi cântat la câteva festivaluri moto, în vara ce tocmai s-a încheiat. El mărturisește ca abia așteaptă anul viitor.

Despre 2022, George Costinescu afirmă că putea fi un an mai bun, dar nu se plânge. Trupa s-a simțit minunat la festivalurile moto, a lansat două videoclipuri, omagiindu-i pe artiștii Motorhead care nu mai sunt. 

Întrebat despre planurile trupei de a cânta în afara granițelor, George amintește despre cele cateva concerte din Bulgaria, dinainte de pandemie. Cu un zâmbet larg, își amintește concertul din Ruse, organizat de Coro, pe care-l numește „frate”. Deși abia așteaptă o revenire în fața minunatului public bulgar, George Costinescu menționează că nu au un target de a cânta în țările vecine.  

Întrebat despre așteptările pe care le are de la ultimele concerte din acest final de an, mesajul lui George este unul foarte puternic. „Vă invităm la toate concertele noastre și nu numai la concertele noastre, ci și la concertele tuturor trupelor care cântă live. Să veniți să le susțineți, să plătiți bilete.” „Orice tricou cumpărat face acea trupă să funcționeze.” 

Trăgând linie la sfârșit de an, George declară că a fost un an la fel de bun sau la fel de prost ca cel anterior. „Dar a trecut mai repede…ori am îmbătrânit eu…”, remarcă artistul. Pentru anul viitor, el speră să fie pace, să fie un an mai bun. 

Mesajul final este unul de mulțumire: „Mulțumesc Maximum Rock  că sprijiniți trupele rock românești, inclusiv pe cele tribut!” Publicului, George îi transmite: „ sper sa ne revedem cu bine și vă așteptăm la concerte!”

Trupa Motoract va încheia acest an cu patru concerte, pe 9 decembrie la Zalău, pe 10 decembrie la Cluj-Napoca, apoi la Brașov și Băicoi. Bilete online se pot achiziționa de pe AmBilet.ro

 

Motoract live în Zalău
Motoract live în Zalău
Motoract la Cluj-Napoca
Motoract la Cluj-Napoca


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*