Motoract anunță două noi concerte

Motoract
Motoract

Singura trupă tribut Motorhead din România, Motoract, anunță două concerte în luna decembrie: la Zalău și Cluj-Napoca. Sub motto-ul We are the road crew, formația Motoract a reînceput aparițiile live. 

Vineri, 9 decembrie de la ora 20.00, vor concerta la  Rock’N’Roll Center Zalău, interpretând cele mai cunoscute și îndrăgite piese MotorheadSâmbătă, 10 decembrie, Motoract va urca pe scenă la Cluj- Napoca, în Hardward Club.

Inițiat de George Costinescu, grupul este un tribut unic în România adus legendarei trupe Motorhead. Playlist-ul, modul în care trupa interpretează piesele și, nu în ultimul rând, vocea atât de apropiată de original a lui George Costinescu au stârnit reacții extraordinare în rândul publicului. Înarmați cu aprecierile primite din partea fanilor Motorhead trupa merge înainte. Pe site-ul oficial MOTORHEAD, la secțiunea LINKS-Motörhead Tribute Bands, a apărut și trupa românească Motoract.

Motoract este:
George Costinescu – voce/bas
Daniel Ioniță – chitară/voce
Mădălin Muntean – tobe/voce

 Alături de ei, în Hardward, vor concerta Rebel Yell, trupă care a luat naștere la Cluj în 2021, singura trupă  tribut Billy Idol din România. Membrii trupei sunt muzicieni cunoscuți din diferite trupe/proiecte, fiecare având o experiență vastă în muzică. Trupa garantează o atmosferă energizantă la orice concert sau eveniment/party-uri private, având în playlist cele mai cunoscute piese din repertoriul lui Billy Idol.

Trupa Rebel Yell este:
Dudu Isabel / voce
Fery Perde / chitară
Patriciu Pop / Clape, Voce
Vlad Someșan / Tobe
Adrian Turcu / bass

Biletele pentru ambele evenimente s-au pus deja în vânzare online, pe Ambilet.ro

Motorhead& Billy Idol- tribute night
Motorhead& Billy Idol- tribute night
Motoract live în Zalău
Motoract live în Zalău

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*