Iris canta in Fabrica pe data de 7 noiembrie 2014

381 vizualizări

Iris, una dintre cele mai vechi trupe de rock din România, va concerta vineri, 7 noiembrie, de la ora 21, în Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50).

„Somn Bizar”, „Noaptea”, „Să nu crezi nimic”, „Ultimul mic dejun al lui Bon”,”Baby”,”Totul sau nimic”, „De vei pleca” sunt numai câteva din piesele de legendă ale care i-au consacrat pe cei de la Iris.

Astăzi, puţină lume mai ştie că trupa Iris a apărut în 1976, în urmă cu aproape 38 de ani. Prima formulă a fost Nuţu Olteanu (chitară, vocal), Emil Lechinţeanu (chitară bas) şi Nelu Dumitrescu (baterie). De-a lungul timpului, printre membrii ei s-au numărat nume sonore precum Florin Ochescu, Dan Bitman, Sorin Chifiriuc. Pe la „Şcoala de rock Iris”, aşa cum a fost supranumită, s-au perindat circa 15 instrumentişti şi vocalişti. Ultima plecare din formaţie a avut loc în septembrie 2012: Cristi Minculescu, 32 de ani de activitate în trupă.

IRIS, în noua formulă, înseamnă: Rafael (Cătălin Paul Ciubotaru), un rocker experimentat și consacrat cu o voce incredibilă și veteranii Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeica (bass), Relu Marin (keyboards).

Iată câteva înregistrări recente cu trupa Iris, în actuala configuraţie:

 „Somn bizar”:

„Noaptea”:

„Păstrează-mă în inima ta”:

Data şi ora: vineri, 7 noiembrie, ora 21:00
Locul: Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50)

Concert: Iris

Intrare: 25 de lei

Club Fabrica pe Facebook

Trupa Iris pe Facebook

Trupa Iris, site-ul oficial


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*