Iris, schimbări neașteptate în componența trupei

2.575 vizualizări

După lansarea de succes a albumului „Lumea toată e un circ” în 2018, legendara formație Iris suferă o schimbare neașteptată de componență, așa cum dezvăluie sursele apropiate:  chitaristul Andrei Bălașa și bassistul George Costinescu nu mai fac parte din trupă.

Iris activează de peste 40 de ani și peste zece albume lansate, însă doar „Lumea toată e un circ” îi are ca participanți pe Andrei Bălașa care s-a alăturat trupei în 2018 și George Costinescu, care e alături de ei din 2017.

Motivele plecării sunt încă necunoscute și așteptăm informații legate de acestea, noutăți despre noii membri și ce se va întâmpla cu concertele programate în această vară.

Într-un interviu pentru Maximum Rock, Nelu Dumitrescu a spus: „A fost o muncă grea, dar plăcută pentru că, chimia dintre noi este absolută, fiecare urmând un plan bine stabilit în prealabil, dar aducându-și aportul fiecare în mod individual. Albumul a fost compus și produs în mai puțin de zece luni, singura dificultate pentru noi fiind alegerea celor paisprezece noi piese, formația având foarte multe idei,” un răspuns care ne pune puțin pe gânduri și chiar ne face curioși să aflăm ce s-a întâmplat.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*