Les Elephants Bizarres canta in deschiderea concertului Iyeoka

518 vizualizări
Trupa Les Elephants Bizarres este cu siguranta pe val. Dupa succesul inregistrat cu lansarea albumului „Zoologic” si a single-ului „In culori”, trupa a fost aleasa pentru a deschide concertul de la Bucuresti al artistei americane de neo-funk jazz, Iyeoka.
Organizatorii au propus mai multe trupe pentru deschiderea recitalului, dar Iyeoka impreuna cu agentia sa de management a ales Les Elephants Bizarres, pentru „diversitatea stilistica si influentele multiculturale care se resfrang in piesele trupei”.
Cele doua trupe mai au in comun energia debordanta pe care o manifesta pe scena si caldura pe care o transmit publicului.
Asadar, publicul care si-a cumparat bilet pentru concertul ce va avea loc sambara, 12 aprilie, in Hard Rock Cafe, va primi doua recitaluri de exceptie: Les Elephants Bizarres si Iyeoka & The Rock by Funk Tribe. Iyeoka va oferi publicului, in afara de hiturile care au facut-o cunoscuta in intrega lume – „Simply Falling”, „Say Yes”, „Revolution” – si piese noi, creatii proaspete care vor aparea probabil pe urmatorul album al artistei.
Biletele costa: cu loc la masa 80 de lei, fara loc 60 de lei (in presale) respectiv 90 de lei si 70 de lei in ziua evenimentului si la intrare.
Biletele cu loc la masa sunt disponibile doar pe www.iabilet.ro, la Hard Rock Cafe si in reteaua de magazine UMAN din toata tara iar biletele fara loc sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro dar si in Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio si in oficiile Postei Romane.

Sursa: Comunicat Best Music


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*