Machina, formatia compusa din fosti membrii Evanescence, se pregateste pentru faima

MACHINA, formatia compusa din fosti membrii Evanescence, a reusit sa semneze un contract cu casa de discuri Rogue Records. Acest lucru reprezinta o mare realizare pentru trupeti, care incepusera sa-si piarda speranta.

John LeCompt si Rocky Gray – ex-chitara si ex-tobe in Evanescence – sunt „geniile malefice” din spatele proiectului Machina, al carui nume a fost inspirat de expresia latina „Deus Ex Machina”.

Aceasta se refera la o tehnica narativa prin care o situatie aparent de nerezolvat este solutionata prin interventie divina.

Ceilalti membrii ai trupei sunt Phil Taylor (voce) si Thad Ables (bas). Formatia se remarca prin intentia declarata de a nu se asocia cu vreo eticheta stilistica.

Suntem diversi. Nu vrem sa fim etichetati in niciun fel. Muzica noastra e organica si incorporeaza mai multe stiluri: grunge, rock sudic, heavy metal si orice altceva care ne impresioneaza„, a declarat vocalistul Taylor.

Albumul de debut al trupei va aparea pe data de 25 septembrie si se va numi „To Live and to Die in the Garden of Eden”. Materialul a fost produs si mixat de Toby Wright, cunoscut pentru munca sa cu Metallica, Slayer, Alice in Chains, Soulfly si Fear Factory (oh my God, ce nume!).

Asculta o piesa Machina mai jos.Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*