Trupa byron incepe „30 de secunde de turneu”, exclusiv in limba romana

233 vizualizări

Pentru a onora cum se cuvine mostenirea bilingva a celui mai recent album de studio, 30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faima, si pentru ca partea englezeasca s-a bucurat de destula faima pana acum, byron s-au hotarat sa demareze un turneu in limba romana! Prima oprire va fi vineri, pe 27 septembrie, la Pitesti in Club Hush (str. Panselelor nr. 2). Concertul va incepe de la ora 21:00.

„Initial toate piesele de pe noul album au fost compuse si gandite pentru limba engleza, insa pe drum ne-a venit ideea creata de a incerca sa facem si variante in romana. Provocarea era sa nu facem adaptari, asa cum se practica de obicei, ci sa transportam textul cat mai fidel cu putinta, pastrand pe cat posibil toate nuantele. Sigur, nu s-a putut mereu; unele texte au ramas in continuare mai bogate in engleza, insa am avut surpriza ca uneori variantele in romana sa scoata la iveala profunzimi care nu erau prezente in original”, spune Dan Byron.

 Pe langa albumul 30 de secunde de faima, cu piese proprii si texte traduse de 6fingers si Dan Byron, trupa a lansat in 2011 si albumul Perfect. Acesta contine prelucrari dupa piese romanesti mai mult sau mai putin cunoscute, interpretate in original de artisti precum Timpuri Noi, Ada Milea, Phoenix, Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Florian sau Nae Caranfil.

Haideti asadar vineri pe 27 septembrie in Club Hush din Pitesti pentru a-i auzi pe byron cantand exclusiv in romana! Noi date de turneu vor fi anuntate in curand! (Off the record: Bucuresti, 11 octombrie).

byron live @ Pitesti
vineri, 27 septembrie, ora 21:00
Club Hush
str. Panselelor, nr. 2
Rezervari: 0733 956 283, 0729 882 211
Intrare: 20 lei

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*