Dave Mustaine neaga ca ar fi dat afara formatia Newsted din turneul australian

456 vizualizări

Purtatorii de cuvant ai lui Dave Mustaine au declarat ca muzicianul nu a avut nimic de-a face cu inlocuirea formatiei de deschidere Newsted cu Whitechapel.

Ieri, 06.02.2014, a aparut o stire potrivit careia Dave Mustaine ar fi decis ca trupa lui Jason Newsted, la randul sau ex-component Metallica, sa nu cante ca opening-act pentru Megadeth in cadrul unor concerte din Australia.

Megadeth si Newsted vor canta la editia de anul acesta a Festivalului Soundwave si trupele trebuiau sa sustina impreuna si niste concerte secundare. Cu toate acestea, a aparut vestea ca Newsted nu va mai sustine concertele.

Organizatorii au declarat ca decizia inlocuirii Newsted cu Whitechapel i-a apartinut in exclusivitate lui Dave, dar tour-managerul Megadeth, Jim Carroccio a specificat ca nu este adevarat.

„Dave Mustaine nu are nicio legatura cu inlocuirea formatiei Newsted. Dave nu l-a pus pe bill pe Jason si nici nu poate sa il scoata. Tot ce a facut Dave a fost sa ofere o lista cu formatii cu care se simtea bine pe scena, iar promoterul a ignorat acest document. Dave si Jason sunt prieteni. Toata chestia asta a luat o turnura absurda”, a spus Carroccio.

Foto: Dave Mustaine si Jason Newsted


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*