Motley Crue confirma turneul de adio printr-un pre-eveniment

311 vizualizări

Tot am sperat pana la final ca povestile membrilor MOTLEY CRUE despre sfarsitul iminent al trupei sunt doar cuvinte nesabuite, spuse de dragul marketingului.

Cu toate acestea, ne-am inselat. Formatia a anuntat ca pe data de 28 ianuarie 2014 va sustine un eveniment numit „RIP: All Band Things Must Come To An End”.

In cadrul acestuia, trupa va anunta detaliile turneului de adio, care va dura aproximativ doi ani, informeaza Blabbermouth.

Cel mai important lucru legat de un turneu de adio este ca acesta sa nu fie mincinos. Adica trupa nu le spune fanilor ca gata, asta e ultima ocazie sa ne mai vezi live, dupa care, dupa ani, se intoarce pe scena. Este important pentru noi sa planificam perfect momentul plecarii. Avem o baza grozava de fani, formata din oameni care ne-au iubit de la inceput, dar si din adolescentei. Suntem recunoscatori ca am avut puterea de a ne reinventa de-a lungul anilor„, a declarat Nikki Sixx pentru Rolling Stone.

Vince Neil, solistul trupei, a intarit spusele lui Sixx, adaugand ca este cel mai probabil ca turneul de adio sa inceapa in luna mai a lui 2014.

„In mai, cred, vom incepe turneul. Oricum, este vorba despre primavara lui 2014. Vom mai strabate globul o data dupa care vom spune adio. A sosit acel timp. Nu vrem sa fim o formatie despre care lumea sa spuna ca „da, erau mari odinioara, dar acum canta in cluburi’. Suntem sell-out pe arene, avem show-uri pe stadioane. Vrem sa parasim aceasta lume cand inca suntem cineva”, a punctat Neil.

Muzicianul a scos in evidenta faptul ca nu vor exista mai multe turnee de adio.

„Exista trupe care pleaca in cel de-al 5-lea sau al 6-lea turneu de adio. Noi nu vom face asta. Nu spun ca nu ne vom reuni ocazional ca sa mai sustinem niste show-uri, dar nu vom pleca in acest turneu pentru ca dupa cativa ani sa spunem: ei, las-o balta”, a explicat Neil.

Speram ca acest turneu sa treaca si prin Romania, pe care baietii au mai vizitat-o in trecut.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*