Nikki Sixx (Motley Crue): „Am refuzat sa cantam pe acelasi bill cu Godsmack”

253 vizualizări

Conflictul dintre Nikki Sixx de la Motley Crue si formatia Godsmack continua.

Dupa ce la sfarsitul lui aprilie Nikki a postat pe Twitter faptul ca Godsmack l-ar fi implorat sa apara la emisiunea lui de la radio, acum muzicianul a revenit cu noi destainuri.

Se pare ca Motley Crue ar fi refuzat sa cante la festivalurile la care erau invitati si Godsmack.

Totul a inceput in 2009, cand intre Nikki Sixx si Sully Erna, frontmanul Godsmack, a pornit o cearta, care a rezultat in piesa  „Crying Like a Bitch”, scrisa de Godsmack pentru Nikki, pe care muzicienii l-au numit „primadona”.

„Cineva a venit la mine in studio zilele trecute si mi-a zis ca Godsmack ar vrea sa ia parte la emisiunea mea. Raspunsul pe care l-am dat a fost: peste cadavrul meu! Persoana aceea a continuat prin a spune ca ei vor sa vina in emisiune pentru ca scot un disc nou, iar eu le-am zis: Ati uitat ca au scris o piesa despre mine, numita ‘Crying Like a Bitch’ si ca exsita 15 festivaluri la care suntem headlineri si la care am acceptat sa participam doar dupa ce am spus ca Godsmack nu are ce cauta pe acelasi bill cu noi? Iar acesta a fost doar inceputul razbunarii mele. Cica profit de fiecare ocazie ca sa imi bat joc de ei si ca sa fiu imatur. Dar pentru asta tot vreti sa veniti in emisiunea mea. Chiar nu va este rusine? Ati ars vreodata un pod ca mai apoi sa priviti in urma si sa spuneti…’poate mi-ar fi prins bine sa nu fac asta'”, a spus Sixx, citat de Blabbermouth.

Se pare ca nu exista cale de intoarcere pentru cei doi artisti…


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*