Magnetic tocmai a lansat un nou single

Magnetic band
Magnetic band

Magnetic a lansat al treilea single de pe viitorul lor album, care va fi lansat în 2023. Piesa se numește Self Control și este diferită de tot ce a făcut trupa înainte. Self Control este un amestec de chitară cu acorduri joase, cu tobe puternice și voci dure, dar emoționante.

Magnetic este o trupă progresivă/djent/crossover din Sofia (Bulgaria). Trupa a fost creată în 2012 de bateristul Roumen Minevchev.

În 2017, au început concertele trupei în afara Bulgariei. Au avut mai multe turnee în România. În 2018 și 2019, trupa a cântat cu trupe precum Annihilator, Harakiri for the sky și așa mai departe. La sfârșitul anului 2019, a fost lansat primul album al trupei Magnetic. Se numește You Know My Name. Tot în 2019, pe 15 octombrie, a fost lansat single-ul Hyperbola. Promovarea albumului a avut loc în mai multe țări europene. Turneul trebuia să continue în 2020 cu alte 30 de date, dar din cauza pandemiei a trebuit anulat. 

În 2020, Magnetic a suferit multe modificări în compoziție. Trupa a decis să rămână cu un singur chitarist, aducând și un nou basist. În 2021, trupa a cântat la 2 festivaluri din România, între care și Maximum Rock Festival 2021 cu trupe precum: Epica, Therion, Nervosa, Eluveitie și lista poate continua. În iarna lui 2021, a fost lansat primul single de pe viitorul al doilea album al trupei – Darkness And Shadows. În 2022, au fost lansate încă 2 – Bullet In The Neck și Self Control. În vara anului 2022, trupa a cântat la festivalul Way too far și la festivalul Posada din România cu trupe precum Venom, Katatonia, The Haunted, Within Temptation și altele.

Membrii:
Konstantin Kandev – Lead guitar, backing vocals
Roumen Minevchev – Drums
Bojidar Messiah – Lead Vocals
Mario Rusinov – Bass guitar

Foști membri:
Stone Angel – Guitars
Uncle Tom – Bass Guitar
Strahil Bulyianski – Bass Guitar
Valery Georgiev – Guitars

Magnetic- Self Control
Magnetic- Self Control

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*