Marilyn Manson nu mai joacă în „The Stand”

Rolul lui MARILYN MANSON din serialul „The Stand”, inspirat de romanele horror ale scriitorului american Stephen King, a fost anulat.

Josh Boone, regizorul producției marca CBS All Access, a declarat că a decis să renunțe la colaborarea cu shock-rockerul din motive ce țin de orarul muzicianului.

Purtasem îndelungi discuții cu Manson pentru că urma să îl joace pe The Kid. El și Shooter Jennings chiar au înregistrat un cover după cântecul The Doors, The End, dar, din păcate, piesa s-a dovedit a fi mult prea costisitoare. Serialul a fost realizat cu un buget limitat și, din această cauză, a trebuit să renunțăm la câteva visuri, printre care și la personajul The Kid. Marilyn n-a mai putut să îl interpreteze din cauza orarului lui încărcat, așa că am tăiat povestea lui The Kid din scenariu, ceea ce este bine, pentru că doar Manson ar fi putut să facă dreptate rolului. Sper să avem ocazia să lucrăm împreună în viitor.”, a declarat regizorul, citat de Consequence Of Sound.

Cel mai recent album al lui Marilyn Manson a ieșit în septembrie 2020 și se numește „We Are Chaos”. Câteva single-uri extrase de pe disc sunt disponibile mai jos.Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*