Megadeth anunță un nou toboșar

278 vizualizări

Formația americană MEGADETH anunță un nou toboșar permanent în persoana lui Dirk Verbeuren (Soilwork), cel care a cantat si la concertul trupei de la Arenele Romane din capitala.. Anunțul vine după mai multe luni în care acesta a cântat alături de trupă. Chiar dacă, în timpul turneului de promovare al albumului Dystopia, locul său a fost luat de Chris Adler (Lamb of God), Megadeth nu au putut continua cu acesta din cauza turneului său cu Lamb of God.

Referitor la situație, Dave Mustaine afirmă: „Contribuția adusă de Chris Adler va fi simțită în viitor. Megadeth a fost readusă la viață atât de stilul său de a cânta, cât și de sugestia sa de a îl avea pe Dirk Verbeuren ca toboșar. Mulțumiri extraordinare lui Chris și bun venin lui Dirk!”

Dirk Verbeuren, care a activat ca toboșar în Soilwork pentru mai mult de 10 ani, a declarat la rândul său: „Dave, David și Kiko, vă mulțumesc pentru acest călduros bun venit și sunt încântat de oportunitatea de a cânta si de a crea muzică alături de voi!”

Nu se știe încă dacă locul lui Verbeuren în Soilwork va fi luat de către Bastian Thusgaard (The Arcane Order), care l-a înlocuit și pe perioada în care acesta a activat pentru Megadeth sau de către altă persoană.

Citeste aici cronica concertului Megadeth de la Arenele Romane din 13 iulie 2016.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*