KISS s-a retras

Membrii trupei KISS au susținut sâmbătă seară ultimul concert din turneul lor de adio, însă trupa nu s-a oprit încă din a cânta.

Legendara trupă rock americană și-a încheiat turneul End of the Road cu un ultim concert, punctul culminant a 50 de ani de turnee, la Madison Square Garden din New York.

Din setlist-ul ultimului concert al legendarei trupe KISS, nu au lipsit clasicele I Love It Loud, Beth sau I Was Made for Lovin’ You.

La finalul spectacolului, muzicienii au părăsit scena, iar avatarurile lor digitale le-au luat locul pentru a interpreta God Gave Rock And Roll To You.

Trupa a lansat, de asemenea, un videoclip pe canalul lor oficial de YouTube, în care îi putem vedea pe muzicieni în costumele de tip motion-capture folosite pentru a crea avatarurile digitale, precum și avatarurile însele.

„Trupa merită să meargă mai departe, pentru că trupa este mai mare decât noi”, spune solistul Paul Stanley în videoclip.

Avatarul a fost creat printr-un parteneriat cu Pophouse Entertainment Group, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Compania suedeză spune că KISS este prima trupă din SUA care adoptă modelele digitale.

KISS urmează modelul formației suedeze ABBA, care și-a creat propriile concerte cu avataruri digitale. Pophouse transmite că a mai lucrat cu ABBA, precum și cu Avicii și Swedish House Mafia.