Mike Portnoy: „Problema este ca imi pasa prea mult”

214 vizualizări

Mike Portnoy, poate unul dintre cei mai neintelesi muzicieni din industria metal, a oferit un interviu pentru The Classic Metal Show.

Artistul a vorbit despre noua sa formatie, THE WINERY DOGS, care a lansat albumul de debut pe data de 23 iulie 2013 (America de Nord).

Discul este auto-intitulat si a vandut 10,200 de copii in prima saptamana de la aparitie, clasandu-se pe o frumoasa pozitie 27 in Top Billboard, informeaza Blabbermouth.

Portnoy a discutat despre chimia din trupa dar si despre parerea fanilor cu privire la proiect, precum si ceea ce poate fi numit „problema Dream Theater” (in cuvintele noastre).

Cand am lansat discul, lumea s-a asteptat la o chestie foarte tehnica, la un fel de festival al shred-urilor, dar nu este asa. Am vrut sa facem un album cu mult sentiment si asta ne-a iesit„, a declarat Portnoy.

Intrebat daca este surprins de primirea buna facuta albumului de debut al trupei, Mike a raspuns ca este bucuros ca oamenilor le place acest disc.

Cat despre Dream Theater, intrebat de ce nu refuza sa raspunda intrebarilor legate de trupa, Portnoy a declarat:

Daca nu raspund si spun ca nu vreau sa vorbesc despre asta, atunci aceste cuvinte vor face headline-ul (…). Problema mea este ca imi pasa prea mult si sunt prea sincer. As vrea sa pot spune ca am obrazul gros si ca nu-mi pasa ce crede lumea, dar realitatea este ca imi pasa si mereu am fost asa. Citesc parerile lor de pe Internet si imi pasa ce spun fanii iar atunci cand ma desfiinteaza as vrea sa pot spune ca nu ma afecteaza dar realitatea este ca sunt un simplu om. Incerc sa fiu un artist orientat spre fani. Partea proasta este ca devin vulnerabil in fata criticilor si a batailor de joc„, a declarat Portnoy.

Ii asteptam pe cei de la Winery Dogs si in Romania!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*