Mike Portnoy s-a întors la Dream Theater

Formația Dream Theater a anunțat miercuri, 25 octombrie revenirea toboșarului Mike Portnoy. Anunțul a fost făcut pe paginile social media ale trupei: „Suntem încântați să anunțăm revenirea toboșarului Mike Portnoy la Dream Theater! Vom merge în studio pentru a începe să lucrăm la cel de-al 16-lea album de studio și primul cu Mike de la Black Clouds & Silver Linings din 2009!”, a postat trupa americană.

Despre întoarcerea lui Portnoy, fostul toboșar, Mike Mangini, a declarat: „Înțeleg decizia Dream Theater de a-l aduce înapoi pe Mike Portnoy în acest moment. De la bun început, rolul meu nu a fost să ocup toate rolurile lui Mike Portnoy din trupă. Trebuia să cânt la tobe ca să ajut trupa să continue. Rolul meu principal a fost de a susține spectacole live, ceea ce a fost o experiență intensă și plină de satisfacții. A fost o experiență extraordinară să cânt cu acești muzicieni emblematici. De asemenea, m-am distrat mult cu toată echipa. Am câștigat și un Grammy, ceea ce reprezintă o satisfacție extraordinară. Fanilor, vă mulțumesc foarte mult, ați fost uimitori. Prețuiesc pozele pe care le am cu voi toți. Vreau să adaug că iubesc cu adevărat trupa, echipa și conducerea și le doresc toate cele bune.”

Iată ce a declarat John Petrucci: „Tobele lui Mike Mangini sunt de pe altă lume și sunt extrem de recunoscător pentru timpul petrecut cu noi în Dream Theater. Sunt mândru de tot ce am realizat împreună, colaborare ce a culminat cu primul nostru GRAMMY, anul trecut. Au fost nenumărate momente magice, pe care le-am împărtășit pe scenă în ultimii 13 ani. Îi doresc mult succes în viitoarele sale eforturi muzicale. Sunt incredibil de încântat să-l întâmpin pe Mike Portnoy înapoi la Dream Theater! În calitate de membru fondator original, prieten de multă vreme și baterist incredibil de talentat și creativ, știu că revenirea sa va aduce un spirit reînnoit, pasiune și energie. Abia aștept să ne suflecăm mânecile și să ne întoarcem împreună în studio!”

Mike Portnoy și-a exprimat, la rândul său, entuziasmul: „Sunt copleșit de bucurie că mă întorc acasă și mă reîntâlnesc cu frații mei! Există atât de multă istorie împărtășită între noi toți… atât de multe amintiri, atât de multă muzică… Gândiți-vă că ne apropiem de 40 de ani de când a început această călătorie! Ideea de a crea muzică nouă împreună este nemaipomenit de interesantă și abia aștept să pornim la drum și să cântăm live pentru o generație cu totul nouă de fani, care nu au putut să ne vadă vreodată live în această formulă, până acum… Nu există loc ca acasă!! ”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*