Organizatorii de la Download Festival organizează un eveniment pilot cu 10.000 de participanți

Download Festival 2019
Download Festival 2019
295 vizualizări

Organizatorii Download Festival, cel mai mare eveniment rock din UK, au anunțat că în perioada 18-21 iunie 2021 se va desfășura o ediție de festival pilot (cu camping inclus) la care vor participa 10.000 de persoane, față de 80.000 de persoane prezente la edițiile precedente. Evenimentul va avea loc în Donington Park și face parte din cea de-a doua fază a Programului de cercetare a evenimentelor guvernamental.

Organizatorii au precizat faptul că toți participanții trebuie să prezinte la acces un rezultat negativ la un test Covid și este necesar să fie testați și după eveniment, însă în zona festivalului aceștia vor putea să se îmbrățișeze, să danseze, să se relaxați fără mască sau distanțe sociale”.

Cercetătorii din Public Health England vor supraveghea studiul realizat cu ocazia acestui eveniment. Aceștia vor colecta date despre riscul de transmitere, suspendarea distanțării sociale și acoperirea feței pe parcursul mai multor zile consecutive.

Abonamentele vor fi puse în vânzare pe 1 iunie, la preţul de 120 de lire sterline (informații aici), iar artiștii participanți vor fi anunțați în perioada următoare.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*