O nouă categorie de abonamente este Sold Out! Ultimele abonamente disponibile pentru Maximum Rock Festival 2021

Maximum Rock Festival 2021 va avea loc în perioada 11-12 septembrie la Arenele Romane din București.

Formațiile reconfirmate pentru ediția din septembrie sunt: Epica (Olanda), Eluveitie (Elveția) Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Dirty Shirt (Romania), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) și Magnetic (Bulgaria).

Menționăm faptul că Maximum Rock Festival 2021 va fi o ediție mai diferită și, ținând cont de actualele restricții anti Covid impuse de autoritățile abilitate din România, vom limita accesul publicului la 50 % din capacitatea locației.
Abonamentele achiziționate până în acest moment sunt valabile pentru ediția 2021 a festivalului, iar cei care (din diferite motive) nu pot participa la ediția din acest an a festivalului pot folosi abonamentele pentru Maximum Rock Festival 2022.

Așa cum am anunțat, abonamentele Presale 1 (la prețul promoțional de 249 lei) au fost disponibile într-un număr limitat și s-au epuizat.
Începând de astăzi (28.05.2021) se pun în vânzare ultimele 500 de abonamente la prețul de 279 lei, disponibile prin AmBilet.ro,  AICI .
Reamintim faptul că, abonamentele achiziționate în perioada festivalului (în măsura în care acestea vor mai fi disponibile), se vor putea achiziționa la prețul de 300 lei fiecare.

Maximum Rock Festival este mai mult decât un simplu festival. Este rezultatul anilor de muncă, al pasiunii și al dăruirii, atât din partea formațiilor participante, cât și din partea noastră, a echipei organizatorice.
De-a lungul edițiilor, pe scena festivalului Maximum Rock au urcat formații foarte cunoscute precum: W.A.S.P., Annihilator, Epica, Moonspell, My Dying Bride, Haggard, Kamelot, Sodom, Crematory și multe altele.

Ne vedem la festival!

Rock On!

Partener media: Rock FM

FB: Maximum Rock Festival


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*