Monarchy cauta urgent un tobosar!

Dupa ce in urma cu cateva zile MONARCHY a dezvaluit numele tobosarului care se afla sub „masca bestiei”, iata ca astazi trupa anunta ca renunta la serviciile lui Geani Matei (foto) si incepe cautarea unui inlocuitor.

“In ultima saptamana s-au intamplat niste lucruri neasteptate, care ne-au luat prin surprindere cu atat mai mult cu cat au venit din partea celui pe care l-am considerat fratele nostru. Sper sa intelegi ca nu ne e usor sa vorbim despre asta. E suficient sa spunem ca Geani nu mai face parte din Monarchy. “

Formatia anunta oficial ca da startul auditiilor pentru postul de tobar al trupei. Toti cei interesati sunt rugati sa trimita un mail pe adresa management@monarchyband.ro, pana cel tarziu joi 24.01.2013. Data efectiva cand se vor tine auditiile va fi anunta ulterior, imediat dupa terminarea inscrierilor. Pentru auditii, aplicantii vor trebui sa invete una dintre piesele trupei precum si sa aiba disponibilitatea unui jam “ad-hoc” pe o tema propusa de catre trupa. Specificatiile tehnice ale auditiei vor fi trimise personal fiecarui aplicant.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*