Monarchy incepe turneul national “Feeding the Beast”

462 vizualizări

Dupa lansarea albumului “Feeding the Beast” in luna mai a acestui an, trupa bucuresteana MONARCHY da startul turneului national de promovare a primului disc. “Feeding the Beast Tour”  va incepe pe  28 septembrie la Alba Iulia si va continua pe parcursul toamnei in alte orase din tara.

Datele primelor concerte includ Alba Iulia pe 28 septembrie, Cluj-Napoca pe 29 septembrie, Timisoara pe 2 noiembrie si Arad pe 3 noiembrie. Pe parcursul urmatoarei perioade se vor mai aduga noi date in functie si de cererile de concerte venite din partea fanilor din tara.

Albumul Feeding the Beast a primit recenzii foarte bune inca de la aparitie, iar reviste de top din Germania au apreciat recent albumul bucurestenilor.
Power Metal (DE) considera ca albumul este unul foarte bun, competitiv si foarte interesant din punct de vedere muzical. Membrii formatiei sunt de neintrecut mai ales la structura pieselor, compozitori foarte buni, care reusesc in mod repetat sa creeze din ceva familiar, piese acaparatoare. Trackurile sunt convingatoare, lasa impresii profunde, devenind chiar obsedante, scrise solid, fara kitch si nonsensuri inutile.
Un alt webzine important din Germania, metal.de, apreciaza stilul Monarchy si considera ca trupa este un fenomen ce are mari sanse de succes in urmatorii ani datorita stilului emotional, melodic, cu influente de atmosferic si progresiv.

O recenzie realizata de revista Maximum Rock, ce a notat acest album cu nota 8,5, se poate citi AICI.

La sfarsitul acestei saptamani, Monarchy vor canta si la Posada Rock Festival, pe 8 septembrie, alaturi de Ava Inferi si Infected Rain. In aceasta vara trupa a fost prezenta pe scena B’estfest si la ARTmania Warm Up Party din Hard Rock Cafe Bucuresti unde au incins atmosfera pentru cea de-a saptea editie a festivalului de la Sibiu.

Datele pentru primele concerte Feeding the Beast Tour:
28 septembrie – Alba Iulia – R.Y.M.A.
29 septembrie – Cluj-Napoca – Irish Music & Pub
2 noiembrie – Timisoara – Club Daos
3 noiembrie – Arad – Club Flex

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*