Turneul „Feeding The Beast” continua la Constanta, Targoviste si Iasi

Turneul MONARCHY continua si in luna noiembrie, odata cu alaturarea la “Tarii Ca Muntii”, turneul de promovare al celor de la Trooper. Grupul isi sarbatoreste anul acesta 10 ani de la lansarea primului disc si 17 ani de cariera. Astfel, cele doua turnee se unesc in cadrul a trei concerte: pe 10 noiembrie in club The Doors din Constanta, pe 16 noiembrie la Targoviste (Pub Fiord) si pe 23 noiembrie la Iasi in Underground Pub.
„Feeding The Beast Tour”, sustinut de Metalfan si Blackhawk Security, a inceput in luna septembrie si a ajuns la Cluj-Napoca, Alba Iulia, Bacau si Brasov, iar in weekendul care a trecut a bifat si Timisoara. Concertul programat la Arad pe 3 noiembrie a fost anulat din motive independente de vointa trupei. Lipsa totala a unor conditii tehnice minime a dus la anularea acestui show, motiv pentru care Monarchy isi cere scuze tuturor fanilor care i-au asteptat si promite sa revina in primavara in conditii tehnice decente.
Despre concertele pe care le vor sustine impreuna, Aurelian “Balaurul” Dinca (Trooper) a spus: „[…] nu vom fi singuri pe scena la urmatoarele concerte, deoarece prietenii de la trupa Monarchy au sarit imediat pentru a salva situatia! Albumul lor de debut este unul dintre cele mai bune discuri de rock lansate in Romania in ultimii ani si ne bucuram ca pot veni sa sarbatorim impreuna alaturi de noi si de voi!”
Albumul „Feeding The Beast” a fost lansat in aceasta primavara si a primit aprecieri din partea presei de specialitate. Reviste din Germania ca powermetal.de si metal.de apreciaza compozitiile ce lasa impresii profunde si devin aproape obsedante, fara kitch si nonsensuri inutile. Mai mult, Monarchy este considerat un concurent demn de luat in serios pentru grupurile deja consacrate, iar show-urile live primesc constant aprecieri din partea presei si publicului, care lauda prezenta scenica si atmosfera creata, un reminder constant pentru titulatura de energy metal pe care trupa a primit-o.
Recent, albumul „Feeding The Beast” a primit o recenzie in paginile reviste Legacy (Germania), care a oferit un punctaj de 11 puncte din 15 posibile, o adevarata realizare tinand cont ca majoritatea materialelor primesc intre 6-9 puncte. De asemenea, redactorii au publicat inclusiv coperta albumului, actiune dedicata in exclusivitate albumelor considerate speciale.
Pentru cei care inca nu sunt familiarizati cu piesele Monarchy, trupa ofera spre auditie pe contul oficial de Reverbnation intreg albumul „Feeding The Beast”.

Sursa: Comunicat Monarchy

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*