Monarchy vrea sa cucereasca Ardealul

Dupa un inceput de turneu la Alba- Iulia, bucurestenii vor cuceri restul Ardealului printr-un concert la Cluj- Napoca in Irish Music & Pub pe 29 septembrie.
 
Cel de-al doilea show din cadrul Feeding the Beast Tour ii aduce pe cei de la Monarchy intr-una din locatiile cu traditie pentru tot ceea ce inseamna concerte rock in aceasta zona a tarii. Dupa lansarea din mai de la Bucuresti, trupa continua sa isi promoveze intensiv albumul printr-un turneu national care mai include orasele Brasov, Bacau, Timisoara si Arad.
In deschiderea concertelor de la Alba Iulia si Cluj va canta trupa bucuresteana Silver Bullet, un grup tanar, infiintat la finalul anului 2009 si al carui stil inglobeaza elemente de heavy si trash alaturi de sonoritati power metal.
 
De-a lungul timpului Silver Bullet a cantat alaturi de Trooper, Cargo, MS, la festivaluri precum Rock ‘n Port si East Bike Motor Fest, iar dupa o pauza in care si-au cautat un tobar, bucurestenii revin in forta.
 
Albumul Feeding the Beast a primit recenzii foarte bune inca de la lansare, iar trupa continua sa isi surprinda publicul cu showuri foarte bune si energice. Anul acesta Monarchy a urcat pe scena B ‘estFest Summer Camp, alaturi de nume importante ca Meshuggah, au fost headlineri la Berkstock Bulgaria si au deschis festivalul ARTmania printr-un warm up party energic in Hard Rock Cafe Bucuresti.
Feeding the Beast a trecut granitele nationale si a ajuns pana in Germania, unde nemtii de la Power Metal il considera « foarte interesant si mai mult, competitiv din punct de vedere calitativ, cu un sound care se orienteaza spre nume mari ca Dream Theater sau Queensryche. Piesele lasa impresii profunde, devin obsedante, cu sonoritati scrise solid, fara kitsch si nonsensuri inutile ».
 
Monarchy au fost, de asemenea, confirmati pentru Conventia Internationala de Tatuaje care va avea loc intre 12-14 octombrie la Turbohalle in Bucuresti. Trupa se muleaza perfect pe ideea evenimentului, care la trei ani de la infiitare a devenit cel mai important eveniment de gen din sud-estul Europei.
 
Datele Feeding the Beast Tour :
28.09 Alba Iulia – R.Y.M.A.
29.09 Cluj- Napoca – Irish Music & Pub
7.10 Bacau – S4
12.10 Brasov – Rockstadt
2.11 Timisoara – Daos Club
3.11 Arad – Club Flex
 
Official website: www.monarchyband.ro
Official Facebook : www.facebook.com/monarchyband

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*