Mormintele fraților Abbott au fost împrejmuite pentru a fi protejate de vandalism

240 vizualizări

Ce monstru ar vrea să vandalizeze mormintele muzicienilor „Dimebag” Darrell Abbott și Vinnie Paul Abbott – frați, artiști și inimile legendarei formații Pantera?

Nu știm, dar se pare că familia acestora a decis să instaleze un gard de protecție în jurul locurilor de veci ale celor doi.

Fanii care au fost să-și viziteze recent idolii au remarcat apariția gardului și l-au fotografiat pentru a le da de veste și celorlalți admiratori care vor să îi omagieze pe Dimebag și pe Vinnie Paul. Muzicienii sunt înmormântați la Moore Memorial Gardens Cemetery din Arlington, Texas.

Familia artiștilor a fost deranjată – pe bună-dreptate – de scrijeliturile pe care le lasă fanii Pantera pe plăcile de marmură. Aceștia au obiceiul de a-și scrie numele alături de cel al idolului lor.

Nu înțeleg de ce cineva ar vrea să-și scrijelească numele într-o piatră de mormânt care nu îi aparține. Dar fanii sunt extremi. Fac lucruri pe care nu ți le poți imagina. Tot ce îmi doresc este să-l lase pe Dimebag să se odihnească în pace, să-l respecte suficient încât să facă asta.”, a declarat în 2010 Vinnie Paul despre un incident petrecut la mormântul fratelui său.

Opt ani mai târziu, în 22 iunie 2018, Vinnie Paul părăsea această lume și i se alătura lui Darrell Abbott, cel de a cărui pierdere nu s-a vindecat niciodată.

Dacă vizitați orice loc de veci al unui om faimos, nu uitați să fiți respectuoși.

Rest in peace Dime & Vinnie!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*