Nikki Sixx il contrazice vehement pe Sebastian Bach

287 vizualizări

Sebastian Bach, fostul vocalist al formatiei SKID ROW, a declarat ca Motley Crue l-a rugat sa-i ia locul lui Vince Neil dupa ce acesta a fost concediat in 1992.

Nikky Sixx, basistul MC, a iesit la rampa pentru a dezminti afirmatiile lui Bach.

Potrivit Loudwire, povestea a inceput cand Bach a fost intrebat pe Twitter daca s-a gandit vreodata sa faca parte din trupa Motley Crue.

„Nu numai ca m-am gandit, dar chiar mi s-a cerut. Cu toate acestea am refuzat pentru ca aveam mai multa credinta in Skid Row”, a marturisit Bach.

Nikky Sixx a profitat de rolul sau de DJ radio pentru a face ordine in lumea zvonurilor.

„Am citit de curand ceva pe net. Nu este adevarat si vreau sa vorbesc putin despre asta. Sebastian Bach, vocalistul formatiei Skid Row – care ar trebui sa faca in continuare parte din Skid Row si credeti-ma, am vorbit cu toti oamenii din trupa aceea despre asta, dar pur si simplu nu se pot intelege – a spus ca Motley Crue l-a vrut ca inlocuitor al lui Neil. Voi spune din start ca pur si simplu nu este adevarat. Cand a plecat Vince din trupa, Skid Row era la inaltime iar Dave Snake, chitaristul trupei, era unul dintre prietenii mei cei mai buni. Cred ca mi-as fi amintit daca i-am fi propus lui Sebastian asa ceva. Cred ca el voia sa fie in trupa dar a uitat sa ne spuna ca isi dorea acest lucru. Oricum nu cred ca l-am fi luat tocmai datorita prieteniei noastre cu baietii din Skid Row” a lamurit Nikki.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*