Led Zeppelin si zvonurile privind o posibila reuniune

Astrele rockului s-au aliniat ieri si au facut in asa fel incat fostii membri ai formatiei LED ZEPPELIN sa se reuneasca in aceeasi incapere pentru a sustine o conferinta de presa referitoare la noul DVD Celebration Day, care va fi lansat pe data de 19 noiembrie 2012.

Bineinteles, au aparut si zvonurile potrivit carora formatia ar planui o reuniune.

Materialul contine inregistrarea showului sustinut de formatie in 2007, la mai bine de 27 de ani dupa despartire. Evenimentul a avut loc la O2 Arena din Londra.

Muzicienii au vorbit despre experienta semi-reuniunii care a avut loc in 2007, despre bazele formatiei Led Zeppelin si despre rolul lui Jason Bonham (fiul raposatului John Bonham) in ecuatia zepelinului din plumb.

Robert Plant nu a ratat ocazia de a face cateva glume caracteristice. Vocalistul a fost intrebat ce a simtit atunci cand a urmarit prestatia din 2007 de la O2.

Inainte eram mai chipes! Ma preocupa foarte mult aceste lucruri„.

Intrebati voalat daca s-au gandit la o reuniune, muzicienii au facut un pic de bascalie.

Ne-am gandit la tot felul de lucruri. Dar apoi am uitat toate lucrurile la care ne-am gandit!”, a declarat Plant, care l-a facut „dobitoc” pe reporter in gluma.

Nu negam ca am fi incantati daca Led Zepp s-ar reuni. Imaginati-va cum ar fi ca atat Black Sabbath, cat si Zeppelin sa plece in turneu prin Europa! Cu toate acestea, judecand dupa atitudinea muzicienilor, nu credem ca acest lucru se va intampla vreodata.

Urmareste un fragment din conferinta de presa mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*