Black Veil Brides lanseaza un nou album la iarna

Probabil ati vazut si voi reclama aceea ciudata de pe postul TV Vh1, in care doi tipi care arata la fel, dar au  un destin foarte diferit, joaca rolul de Rock-Star si Anti-Rock-Star.

„Sloganul” spotului dubios este: „For every rock-star in nature, there is an anti-rock-star”, parafrazand celebra lege a lui Newton „to every action there is an equal and opposite reaction”.

Ei bine, cam asa stau lucrurile in industria muzicala contemporana. Pentru fiecare rock-star adevarat, exista un rock-star fals care isi duce existenta din piese ultra-comerciale, costumatii flamboaiante si atitudini teatrale.

Fara nicio legatura cu lucrurile descrise mai sus, formatia americana BLACK VEIL BRIDES a anuntat ca va lansa un noul album, pe numele sau „Wretched And Divine: The Story Of The Wild Ones”.  Discul va aparea pe piata in ianuarie 2013.

Intru absoluta noastra bucurie, materialul va fi un album-concept, adica un soi de coloana sonora a unei povesti complexe istorisite de formatie.

Americanii au publicat deja coperta de album, care a fost desenata de Richard Villa si infatiseaza un spiridus cu o cordeluta din coarne, imbracat in lenjerie din iarba. Da, si in fata lui este un fel de demon negru.
blackveilwretched
Intre timp, urmariti videoclipul piesei „Fallen Angels”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*