OCS la Guerrilive, pe 24 iunie. Invitat special Bean MC

349 vizualizări

Trupa Omul cu sobolani vine luni, 24 iunie, la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban (Radio Guerrilla). Invitat special: Bean MC (Subcarpati).

Omul cu sobolani (OCS) s-a infiintat Constanta, pe 1 august 1997, la initiativa lui Dan Amariei. Numele trupei vine de la celebra carte omonima a lui Sigmund Freud.

In anul 1999, primul EP semnat de Dan, Nucu, Kaiser si Bazooka, intitulat “Razna”. Tot in aceasta formula de patru este inregistrat si primul LP al trupei, “Ne punem in cap” (2001). In 2002, apare “Mainile sus”, iar 2 ani mai tarziu, piata alb “OCS TV” lansat de trupa printr-un concert sustinut intr-un televizor urias construit special pentru eveniment.

Anul 2005 a fost cel in care este lansat “Best before 2005t, cu cele mai bune piese ale trupei de pana atunci. La sfarsitul lui 2006, apare cel de-al patrulea album de studio intitulat “Superparanoia” iar in 2007, OCS strange cele 20 de videoclipuri ale trupei pana in acel moment pe DVD-ul „10 ani lumina”.

In 2009, apare „Dansam legati la ochi cu spatele la zid” album distribuit cu revista Sunete, editat independent, fara ajutorul unei case de discuri. In toamna anului 2011, lanseaza „Retro”, album de coveruri in maniera rock alternativ dupa nume importante ale muzicii romanesti.

Urmareste videoclipul piesei Visule AICI

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban, emisiunea ce are loc in fiece luni seara in stabilimentul Energiea, este un experiment provocat de Grolsch, si este transmisa, incepand cu ora 18, LIVE On Air, la Radio Guerrilla, si VIDEO LIVE pe pagina de Facebook a radioului (www.facebook.com/radio.guerrilla)

Emisiunea poate fi ascultata in reluare, in fiecare duminica, de la aceeasi ora.

Accesul la concerte se face doar pe baza de invitatii, pe care fanii le pot obtine participand la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout, la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii #guerrilive si de pe pagina Experimentalist.
Pana acum, pe la Guerrilive-ul Radio Guerrilla de la Energiea au mai trecut Vita de Vie, Irina Sarbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Dekadens, Alternosfera, Luiza Zan, ZOB, Moonlight Breakfast si Les Elephants Bizzarres.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*