OST Fest 2013, anulat! Afla de ce

404 vizualizări

Vesti foarte proaste pentru cei care sperau sa vada inca o editie a OST Fest. Project Events, organizatorul evenimentului, tocmai a informat ca festivalul nu se va mai tine in 2013, asta dupa ce anuntasera lunile trecute primul nume care urma sa urce pe scena: King Diamond.

Potrivit spuselor organizatorilor, motivul anularii evenimentului „Ost Fest – The Release of the Beasts”, care urma sa se desfasoare intre 7 si 9 iunie la Romexpo, in Bucuresti, este imposibilitatea crearii unui line-up pe masura celui de anul trecut.
 
Iata ce au scris reprezentatii Project Events intr-un comunicat de presa, citat de Metalhead.ro.

Ne-am dorit ca editia Ost Fest 2013 sa depaseasca cu mult editia Ost Fest 2012. In 2012 am ridicat nivelul foarte mult – Motorhead, Europe, Megadeth, Motley Crue, Manowar, Dimmu Borgir au fost formatii mari ce au reusit sa transforme Ost Fest in unul dintre cele mai bune festivaluri rock organizate pana in 2012 in tara noastra. Pentru editia din 2013 ne-am apucat de lucru chiar inainte sa se termine editia din 2012 .

Am trimis sute de mailuri si oferte dar din diverse motive nu am reusit sa asiguram alte nume mari care sa vina pe scena Ost Fest in afara de King Diamond.

Trupele mari pe care le doream la festival, sunt ori in turneu in afara Europei, ori au alte angajamente. Cum nu dorim sa inselam asteptarile fanilor Ost Fest, sau sa avem un festival mediocru, preferam sa anulam festivalul de anul acesta. Ne apucam de lucru pentru editia din 2014!

Toti cei care si-au procurat abonamente in avans, vor primi banii inapoi incepand cu data de 7 februarie 2013, la locatiile de unde s-a facut achizitia.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*