Phil Demmel (ex-Machine Head) e destul de sigur că „Do Or Die” nu e despre el

Odată cu lansarea celei mai noi piese Machine Head, fanii au scotocit ideea cum că versurile „Do Or Die” ar fi adresate lui Phil Demmel, un fel de diss track, deși Demmel nu e de aceeași părere.

Cineva a postat pe Twitter că și-a pierdut tot respectul pentru Machine Head odată ce „Robb s-a descotorosit de Phil în încercarea de a rămâne relevant”, iar Phil i-a răspuns că el nu e de aceeași părere. Mai târziu, Phil adaugă „Mulțumesc pentru griji, dar sunt destul de sigur că nimic din piesa asta nu e despre mine.”

Aceste idei ale fanilor au la bază probabil un interviu din primăvara trecută, când Demmel a dezvăluit în podcastul „In The Pitts Of Metal And Motor Chaos” că a părăsit formația odată ce Machine Head părea să devină „un proiect solo de-al lui Flynn.”

Nu eram o trupă. Era aventura lui Robb și nouă ni se zicea doar ce-o să se întâmple, totul s-a schimbat odată cu timpul. Eram împreună de 16 ani și lucrurile se mai schimbă. 

Într-o altă discuție în cadrul emisiunii Liquid Metal de pe SiriusXM, Phil susținea că sunt multe lucruri pe care n-avea voie să le facă când era membru Machine Head, inclusiv vorbitul cu presa.

Într-un live pe pagina de facebook a trupei, Flynn spunea: După „Do Or Die” o să avem multe piese noi care n-au nicio treabă cu vreun album. O să fie doar un șir lung de piese care se lansează constant. Și cine știe dacă o să se lege într-un album sau nu.

„Burn My Eyes” 25th Anniversary Tour a început! Sâmbătă seara, pe 5 octombrie, Machine Head a susținut primul concert din cadrul turneului, un show special de 3 ore construit pe formatul „An Evening With…”, show care va trece și prin România pe 12 mai 2020, în clubul QuanticBiletele se pot achiziționa exclusiv de pe AmBilet.ro, dar grăbiți-vă ca se duc repede! Urmăriți un trailer al turneului mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*