Primal Fear lanseaza videoclipul „Strike”

„Strike”, noul videoclip al metalistilor germani PRIMAL FEAR poate fi urmarit mai jos. Clipul contine imagini din turneul „Unbreakable” si aparitiile de la festivalurile din acest an.
Ultimul album Prima Fear, „Unbreakable”, a fost vandut in peste 600 de copii pe teritoriul SUA in prima saptamana de lansare. CD-ul a intrat pe pozitia 44 in Top New Artist Albums (Heatseekers) care listeaza cele mai bine vandute albume ale artistilor noi si in curs de dezvoltare, care nu au aparut niciodata in Top 100 din The Billboard 200.

Lansat pe 24 ianuarie, 2012 in SUA via Frontiers Records, „Unbreakable” a fost inregistrat partial in studiourile House Of Music din Winterbach, Germania cu producatorul/basistul Mat Sinner si inginerul Achim Köhler (Edguy, Masterplan).

Potrivit unui comunicat de presa, „Unbreakable” combina abilitatile celui mai puternic line-up Primal Fear de pana acum cu o atmosfera de intoarcere la radacini bine echilibrata. Melodii precum „Strike”, „Give ‘Em Hell” sau „And There Was Silence” vor pica la tanc ca un imn metal dinamic la fel ca single-ul si noul videoclip „Bag Guys Were Black”. Mai putine experimente, mai mult rock! Dar va fi si o calatorie epica de noua minute cu o abordare prog numita „Where Angels Die”, o balada clasica minunata „Born Again” si bomba power melodica „Metal Nation”.
Tracklist-ul „Unbreakable”:
01. Unbreakable (Part 1)
02. Strike
03. Give ‘Em Hell
04. Bad Guys Wear Black
05. And There Was Silence
06. Metal Nation
07. Where Angels Die
08. Unbreakable (Part 2)
09. Marching Again
10. Born Again
11. Blaze Of Glory
12. Conviction
13. Night Of The Jumps (Bonus Track)*
14. Bad Guys Wear Black (Video)*
* Valabile doar in digipak


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*