Primal Fear oferă informații despre noul album ce va fi lansat în acest an

Primal Fear
Primal Fear
345 vizualizări

Formația germană PRIMAL FEAR a terminat recent înregistrarea celui de-al 13-lea album de studio, intitulat „Metal Commando”. Titlul albumului vorbește de la sine – „Metal Commando” conține 110% PRIMAL FEAR și este plin până la capăt cu putere și energie. Albumul a fost produs de Mat Sinner și mixat de Jacob Hansen – o echipă experimentată de vise.

Primal Fear-Metal Commando
Primal Fear-Metal Commando

„Nu vreau să arunc superlative, dar fiecare dintre noi s-a dus la limitele lor maxime și suntem cu toții foarte fericiți de materialul sonor și de piese. Putem spune că acesta este un album de top și poate chiar cel mai bun de până acum”, comentează basistul și producătorul Mat Sinner. „Este amestecul perfect între originile noastre și stilul nostru actual, un echilibru perfect. Toți membrii trupei au făcut o treabă minunată cântând și înregistrând acest album. Pentru mine, „Metal Commando” este albumul potrivit la momentul potrivit! ”.

Albumul va fi lansat pe 17 iulie și va conține 11 piese. Precomanda va începe pe 15 mai, tocmai la timp pentru lansarea primului single, „Along Came The Devil”.

În perioada 12.09 – 10.10 Primal Fear va susține un turneu european (alături de Freedom Call) însă, din păcate, România nu este inclusă în acest turneu.

PRIMAL FEAR:
Ralf Scheepers | voce
Mat Sinner | bass, voce
Alex Beyrodt | chitară
Tom Naumann | chitară
Magnus Karlsson | chitară
Michael Ehré | tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*