Steve DiGiorgio (Testament, ex-Death) a fost testat pozitiv cu coronavirus

Steve DiGiorgio
Steve DiGiorgio
465 vizualizări

Steve DiGiorgio, basistul formației TESTAMENT, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Anunțul a fost făcut de colegul său, solistul Chuck Billy, care la rândul său a fost recent testat pozitiv.

„Steve, basistul nostru, a fost testat joi, iar rezultatul este pozitiv”, a declarat Chuck. „Asta după câteva săptămâni în care s-a simțit rău. Acest lucru ne-a făcut să ne gândim că poate încă suntem contagioși, deși doctorii de la Centers For Disease Control And Prevention ne-au spus că putem să merge în continuare în magazine cu măștile. Nu știm cât de bolnavi suntem sau nu”.

Despre evoluția bolii asupra sa, Chuck a mai declarat: „Din fericire, ne-am întors direct acasă, eu și cu soția mea, și ne-am izolat imediat. Nu ne-am întâlnit cu nimeni. E o boală îngrozitoare. Începem să ne simțim mai bine, dar nu ne-am recuperat sută la sută”.

Gary Holt, chitaristul Exodus, care a fost alături de Testament și Death Angel în turneu în Europa, a anunțat inițial că, după părerea sa, este suspect de infecție cu virusul COVID-19 și că s-a autoizolat în propria sa casă, alături de soția sa. Ulterior, chitaristul a reușit să facă testul pentru coronavirus. Rezultatul a fost pozitiv.

Bilanțul morților de pe urma pandemiei de coronavirus a trecut pragul de 5.000 în Statele Unite (conform unui comunicat emis de Universitatea John Hopkins, și anunțat de BBC în data de 2 aprilie 2020). 884 de persoane au decedat din cauza virusului într-o singură zi, în timp ce peste 25.000 de persoane au fost confirmat ca noi cazuri de infectare.

Statele Unite au devenit, în câteva zile, principalul focar de infecție cu coronavirus cu peste 216.000 de cazuri active, un număr aproape dublu față de Italia.

Image may contain: 15 people, people standing, crowd and indoor
Ultima poză din turneul „The Bay Strikes Back” (12 martie) – Testament, Exodus, Death Angel

Citește și:
Chuck Billy (Testament) a fost confirmat cu noul coronavirus
David Bryan (Bon Jovi) testat pozitiv pentru coronavirusul Covid 19 
Gary Holt anunță că prezintă toate simptomele de infectare cu COVID-19


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*