Kerry King (Slayer): „Nu vrem sa-l aruncam lupilor pe Gary Holt!”

Tom Araya, frontmanul formatiei SLAYER, a dezvaluit motivul pentru care Dave Lombardo a fost dat afara din formatie.

Dave canta cu noi de ceva vreme, ca membru ‘muncitor’ al trupei, dar nu era un partener. In asemenea situatii, trebuie sa existe intelegeri pentru ca nimeni sa nu se simta tradat. Am avut mereu discutii cu el pana cand ne-a pus in situatia de a gasi pe cineva sa-l inlocuiasca. El a apelat la Facebook pentru a dezvalui o multime de situatii interne din trupa, ceea ce nu este in regula. A sustinut foarte multe lucruri care erau minciuni. Ni s-a parut gresit si suparator gestul lui asa ca am decis sa-l concediem„, a declarat Araya, citat de Loudwire.

Dave Lombardo a iesit pe Facebook dupa ce a inceput scandalul plecarii sale din Slayer si a sustinut ca era ceva neinregula cu contractele pe care le avea semnate cu trupa, sugerand ca i s-ar fi cuvenit mai multi bani.

Componenta legendarei formatii s-a modificat semnificativ in ultima vreme din cauza plecarii fortate a lui Lombardo si a decesului membrului fondator Jeff Hanneman, care era si compozitorul principal al trupei, potrivit spuselor lui Tom Araya.

Cat despre Gary Holt, inclouitorul lui Hanneman, Kerry King (chitara), a lamurit cat se poate de vehement situatia. Intrebat daca artistul isi va aduce aportul in Slayer si la nivel compozitional, King a declarat:

„In primul rand, fanii nu sunt pregatiti pentru asta si in al doilea rand ar fi ca si cum am arunca pe cineva lupilor”.

Asadar, Gary Holt nu va contribui in calitate de compozitor pe viitorul disc Slayer.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*