Gary Holt anunță că prezintă toate simptomele de infectare cu COVID-19

Gary Holt
Gary Holt
811 vizualizări

Gary Holt, chitaristul formațiilor Slayer și Exodus, a anunțat că, în acest moment, consideră că este suspect de infecție cu virusul COVID-19. Pentru a nu răspândi transmiterea virusului, chitaristul s-a autoizolat, alături de soția sa, Lisa.

Anunțul l-a făcut prin intermediul platformei Instagram: „M-am închis în casă împreună cu @lisaholt777, întrucât sufăr toate simptomele Corona, fără bere! Sunt ușor bolnav, mă simt mai bine astăzi după ce o noapte întreagă am transpirat. Mă voi monitoriza și, din păcate, nu voi putea să îmi vizitez nepoții până nu voi scăpa de toate simptomele în următoarele șapte zile. Timp pentru filme și binge watching”. Postarea sa poate fi găsită mai jos.

Holt și restul formației Exodus au petrecut recent mai multe luni în Europa, odată cu turneul alături de Testament și Death Angel, numit „The Bay Strikes Back 2020″.

La începutul acestei săptămâni în regiunea San Francisco oficialii au anunțat măsuri restrictive pentru a combate răspândirea infectărilor cu virusul COVID-19. Autoizolarea impusă de autorități forțează aproximativ șase milioane de rezidenți să rămână închiși în case până în data de 7 aprilie.

Conform ultimei informări a Grupului de Comunicare Strategică, până astăzi, 20 martie, pe teritoriul României au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecate și externate (22 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 31 de noi cazuri de îmbolnăvire.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*