Kiss va aparea la „Late Show With David Letterman”

Potrivit Interbridge.com, legendarii rockeri de la KISS vor fi invitati in episodul din 10 octombrie la „Late Show With David Letterman” pe CBS.
Conform The Pulse Of Radio, exista o puternica stare de agitatie in jurul trupei pentru urmatorul material „Monster” ce va fi lansat pe 9 octombrie. Primul album original dupa „Sonic Boom” din 2009 a fost inregistrat in urmatoarea componenta: Gene Simmons – bas, Paul Stanley – chitara ritm, Eric Singer – tobe si Tommy Thayer – chitara. Ca si in cazul „Sonic Boom”, noul material discografic a fost produs de Stanley si Greg Collins. Collins sunt recunoscuti pentru mixatul si munca de inginer depusa la artisti ca U2, No Doubt sau Red Hot Chili Peppers.
Stanley a declarat celor de la The Pulse Of Radio ca este deosebit de incantat de „Monster” pentru simplul motiv ca intareste statutul actual al trupei cu o cariera lunga si plina de peripetii. „Datorita acestui album, suntem multumiti de ce am devenit, de trecut, prezent si viitor,” spunea el. „Vreau sa ne dezlantuim si permiteti-ne sa fim exact cine suntem astazi. Nu putem fugi de trecut — nici n-am vrea — dar suntem entuziasmati! Suntem in cea mai buna forma si singura chestie pe care am vrut sa o facem a fost nu sa scoatem un album pe care l-am mai facut, ci sa compunem un album ce n-a mai fost realizat.
Kiss va canta alaturi de Mötley Crüe sambata aceasta (29 septembrie) in Mexico City, Mexic.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*