Soundgarden dezvaluie noul single!

„Been Away Too Long”, primul single oficial de pe noul album SOUNDGARDEN a fost difuzat incepand de ieri pe posturile de radio, iTunes si alti retaileri digitali. Conform The Pulse Of Radio, piesa a aparut alaltaieri pentru o scurta perioada pe cateva posturi si site-uri pana cand label-ul formatiei a trimis ordinele de incetare a difuzarii. Insa a fost destul incat sa incite fanii de pe Twitter, cei mai multi proclamand piesa drept o reintoarcere a pionierilor grunge din Seattle.
Solistul Chris Cornell a declarat recent celor de la The Pulse Of Radio ca trupa este unica in primul rand datorita compozitiilor. „Ne-a facut o formatie eclectica muzical si o formatie greu de copiat,” spunea el. „N-am fost niciodata o trupa usor de imitat. Exista o multime de formatii influentate de noi dar nu cred ca poti gasi trei sau patru grupuri din ultimii 20 de ani care au reusit sa ne copieze si apoi sa devina cunoscuti. Pentru ca nu era posibil.
Noul album Soundgarden, „King Animal”, va iesi pe piata pe 13 noiembrie. Este primul material al grupului reunit de la „Down On The Upside” (1996) incoace.
Soundgarden s-a reunit in 2010 dupa o pauza de 13 ani, lansand o colectie retrospectiva numita „Telephantasm” si un album live intitulat „Live On I-5”.
Tracklist-ul „King Animal”:
01. Been Away Too Long
02. Non-State Actor
03. By Crooked Steps
04. A Thousand Days Before
05. Blood On The Valley Floor
06. Bones of Birds
07. Taree
08. Attrition
09. Black Saturday
10. Halfway There
11. Worse Dreams
12. Eyelid’s Mouth
13. Rowing

Prima melodie a formatiei de dupa reuniune, „Live To Rise”, a devenit un hit in iunie cand a ajuns pe coloana sonora a filmului The Avengers”.
Soundgarden inca nu a anuntat planurile unui viitor turneu de promovare a albumului „King Animal”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*