Concert byron la Hard Rock Cafe!

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, vineri, 5 septembrie 2014, incepand cu ora 21:30, la un concert cu trupa byron. Trupa soseste a doua oara in Hard Rock dupa showul aproape sold out din aceasta iarna.
In cei 7 ani, membrii trupei byron au lansat patru albume, au demarat proiecte marete pe care le-au si finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numarul mare de concerte sustinute la festivaluri de renume sau in cluburi.
byron au sustinut in 2013 turneul national intitulat sugestiv „30 de secunde de turneu”, onorand mostenirea bilingva a celui mai recent album de studio, „30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faima”. Pe langa albumul „30 de secunde de faima”, cu piese proprii si texte traduse de 6fingers si Dan Byron, trupa a lansat in 2011 si albumul „Perfect”.
byron inseamna: Dan Byron (voce, chitara, flaut), 6fingers (voce, clape, chitara), Laszlo Demeter (chitara bas) si Dan Georgescu (tobe).
Biletele pentru concertul BestMusic cu byron din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare. In format fizic biletele se gasesc in reteaua IaBilet in magazinele UMAN, Senia – Magazinul Muzica, si Perfect Tour din toata tara (Locatiile celor 29de puncte pot fi gasite aici: www.iabilet.ro/retea). Biletele pot fi de asemenea gastie si la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare, in limita locurilor disponibile.
Acestea costa 40 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).
Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
– SENIA inMagazinul Muzica
– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei)
– Hard Rock Cafe
Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Sursa: Comunicat de presa

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*