Queens Of The Stone Age, colaborare inedita cu Elton John

Dave Grohl a confirmat un invitat special pe noul album QUEENS OF THE STONE AGE. Este vorba despre celebrul Elton John. Grohl a vorbit despre experienta inregistrarii piesei cu faimosul artist.

Recent, eu si Elton am inregistrat ceva impreuna. Am facut o piesa pe care nimeni nu s-ar asteapta sa o auda de la noi„, a marturisit Grohl. Elton John nu s-a lasat mai prejos si a istorisit cum a aratat ziua in care a tras melodia alaturi de tobosarul Queens of the Stone Age.

Eram in Las Vegas si am zburat inapoi in L.A. Engelbert Humperdinck ma rugase sa fac un duet cu el. Nu l-am putut refuza pentru ca acest artist face parte din istoria mea, asa ca am inregistrat cantecul. Apoi mi-am luat masina, am condus putin si am ajuns in studioul celor de la Queens Of The Stone Age. A fost ceva iesit din comun„, a declarat legenda popului.

Initial, Elton a crezut ca avem o balada pentru el„, a continuat Grohl. „Nu pot decat sa spun ca s-a inselat! Cand a ajuns la studio ne-a spus: Ei, ati compus o balada pentru mine?, iar raspunsul nostru amuzat a fost: Nu, nici vorba!„, a povestit Grohl.

Asadar, asteptam cu nerabdare noul album Queens Of The Stone Age.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*