Josh Homme (QOTSA) a fost la un pas de moarte

Josh Homme, solistul formatiei QUEENS OF THE STONE AGE, a fost la un pas de moarte. Artistul a suferit un accident de circulatie care ar fi putut sa-i fie fatal.

Homme a iesit de pe carosabil din cauza unui Range Rover scapat de sub control si s-a izbit de un gard, in spatele caruia se desfasura o petrecere in aer liber.

Ca sa evit coliziunea cu Range Rover-ul scapat de sub control, am fost nevoit sa ies de carosabil si sa intru in acel gard, in spatele caruia erau oameni aflati la o petrecere. Am iesit din masina si le-am spus ‘Imi pare rau ca am intarziat!’„, a declarat, amuzat, Homme.

Pe partea celalalta a strazii era un tip care arata fix ca Kyle Glass de la Tenacious D si tinea in maini o chitara. Zice: ‘Frate, Queens of the Stone Age tocmai a intrat intr-un gard pe partea cealalta a strazii de mine. A fost o experienta comica, dar si terifianta„, a explicat Homme.

Putea sa se intample o tragedie. Am fost la un pas de moarte„, a marturisit solistul.

Ne bucuram ca lucrurile nu au luat o asemenea turnura. Si asa, anul 2013 a fost pana acum unul incarcat cu decese in lumea rock.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*