Dave Grohl revine in trupa Queens of the Stone Age

Dave Grohl s-a intors in formatia QUEENS OF THE STONE AGE in calitate de tobosar. Muzicianul il inlocuieste pe Joey Castillio care s-a hotarat sa paraseasca grupul. 

Josh Homme, liderul Queens, a declarat ca prin aceasta revenire lui Dave in trupa, cercul experimentelor s-a inchis. 

Ne-am despartit de tobosarul nostru Joey, pe care il iubim din tot sufletul. Dave va fi cel care va bate in tobe pe acest album. Chiar acum este in studio”, a declarat Homme pentru BBC.

Homme a mai colaborat cu Dave Grohl in cadrul formatiei Them Crooked Vultures. Muzicianul considera ca fostul tobosar al trupei Nirvana este o persoana speciala cu care are o legatura rar intalnita in lumea rockului.

Avem o relatie muzicala minunata pe care nu o putem avea cu alti oameni. Totul a inceput cu materialul < Songs for the Deaf>. Iata ca au trecut trei ani de atunci si sentimentul a ramas la fel„, a spus Homme.

Muzicianul a mai declarat si ca energia creata in studio este coplesitoare si aproape poate fi curatata de pe instrumente la sfarsitul zilei.

Nu se stie inca momentul exact in care Grohl isi va incepe turneul alaturi de Queens. Grohl a confirmat, insa, ca trupa sa Foo Fighters face o mica pauza. Queens of the Stone Age vor aparea prima data pe scena anul viitor la festivalul Download din Anglia. Noul album va fi lansat inaintea concertului.

Documentarul lui David Grohl, Sound City, este aproape gata si va avea premiera in curand.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*