DJ Ashba (Guns N’Roses), la un pas de moarte

278 vizualizări

DJ Ashba, chitaristul formatiei GUNS N’ROSES a declarat ca aproape si-a pierdut viata din cauza tigarilor electronice.

Muzicianul a vrut sa se lase de fumat si a apelat la ajutorul acestor dispozitive pentru a-i fi mai usor.

Declaratia cum ca a fost la un pas sa moara din cauza tigarilor electronice a venit ca urmare a intrebarii unui fan care a vazut o poza pe Instagram in care artistul fuma.

Fanul l-a intrebat pe Ashba daca nu se lasase, iar chitaristul a inceput o adevarata campanie de denigrare a produsului care era sa-l imbolnaveasca.

Ma lasasem, dar fumam tigari false care contin doze mari de nicotina si antigel. Aceste substante pot sa te omoare. Nimeni nu stie, dar am fost dus de urgenta la spital si pus pe un dispozitiv de monitorizare a semnalelor vitale sub supravegherea a 8 medici care incercau sa-mi salveze viata. Analizele au scos la iveala faptul ca nicotina din tigarile pe care le fumam echivala…33 de pachete de tigari pe zi!”, a marturisit artistul.

Acesta a povestit ca i s-a facut un tomograf care a aratat ca, din fericire, organele sale erau in perfecta stare. Medicii l-au sfatuit pe Ashba sa fumeze in continuare tigari normale pentru ca trupul sau ar intra in stare de soc daca s-ar opri atat de brusc din fumat.

Se pare ca brandul de tigari electronice fumat de DJ Ashba nu era tocmai OK.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*